UDVIKLING

UDVIKLING

UDVIKLING

Caritas bekæmper sult og fattigdom i landområderne i Afrika og Asien gennem organisering og en bæredygtig udvikling af småbønders landbrugsproduktion
 
Caritas har desuden fokus på miljøet og på kvinder.
 
Caritas arbejder ud fra økologiske og bæredygtige principper og støtter forebyggende og naturgenoprettende tiltag, mens kvinder inddrages i udviklingsprojekterne.
 
 
 

MERE INFO

Landbrugsproduktion

Caritas arbejde for en bæredygtig effektivisering af bøndernes landbrugsproduktion gennem: Fremme af bøndernes adgang til finansielle ressourcer, træning i nye og bedre landbrugstekniker og støtte til udvikling af markedsafsætning.

Organisering

Caritas gør fattige mennesker i stand til selv at kæmpe for deres rettigheder og dermed udnytte mulighederne for at deltage i og øve indflydelse på lokale beslutningsprocesser, der har betydning for deres levevilkår

Programlande

Caritas arbejder gennem lokale partnere – både kirkelige og folkelige organisationer. Det skaber lokalt ejerskab og engagement, og partnerskabet sikrer, at hjælpen er forankret lokalt og når ud til de fattigste.

Giv et bidrag


Støt via MobilePay: 6079 1887

Støt via SMS. Send en sms med teksten CARITAS til 1231 og støt med 100 kroner + alm. sms takst
Betal sikkert med:

Kontakt Udvikling

Betina Gollander-Jensen / 
Teamleder, Internationalt Team
Tel: 3818 0022 / bgj@caritas.dk

Strategi

Her kan du downloade Caritas' samlede udviklingsstrategi 2014-2017:

UDVIKLINGSSTRATEGI

HIV/AIDS

Caritas' officielle holdning til bekæmpelse af HIV/AIDS:
Caritas mener, at det enkelte menneske har ret til korrekt og fuldstændig information om alle foranstaltninger, der kan reducere risikoen for at blive smittet, så vedkommende i lyset af sin viden kan træffe et ansvarligt og samvittighedsbegrundet valg.

Den katolske Kirke og Caritas-organisationer yder 25 procent af omsorg for mennesker, der lever med HIV i Afrika.

DOWNLOAD:
Caritas Danmarks HIV-politik