Støt os

Ved at støtte Caritas med et månedligt eller enkelt beløb, er du med til at bekæmpe fattigdom, beskytte miljøet og give familier på flugt en værdig tilværelse.

Støt her:

Når du bidrager til Caritas’ arbejde bidrager du til en bæredygtig udvikling af landområderne i Afrika og Asien, hvor flertallet af verdens befolkning lever i fattigdom.

Gennem Caritas' arbejde introduceres bønderne til nye bæredygtige dyrkningsmetoder, tørkeresistente afgrøder og vandingssystemer, som sikrer familierne en øget indtægt og fødevaresikkerhed samt miljøaktiviteterner, som er rettet mod skovbevarelse og  træplantning.

På lang sigt gør Caritas ressourcesvage mennesker i stand til selv at kæmpe for deres rettigheder og få indflydelse på lokale beslutningsprocesser, der har betydning for deres levevilkår. Caritas hjælper desuden ofre for længerevarende og akutte kriser.

Ved et fast månedligt beløb, hjælper du Caritas med at tilrettelægge og planlægge indsatsen på længere sigt - og er med til at sikre, at de mennesker vi hjælper, får en langvarig støtte.

Når du er tilmeldt Betalingsservice, får du kort før din indbetaling en oversigt fra Nets, så du kan holde øje med, hvor meget der trækkes den pågældende måned.

Nets trækker pengene fra din konto den 10. i måneden - i de måneder, hvor du har oplyst, at du ønsker at støtte Caritas.

Du kan til hver en tid stoppe indbetalingen ved henvendelse til din bank eller til Caritas.

MERE INFO

Indsamlinger

En halv million mennesker får hvert år gavn af Caritas Danmarks nødhjælps- og udviklingsarbejde. Uden indsamlede midler kan det ikke lade sig gøre.

Caritas samler løbende ind til en række formål via:

Giv et bidrag

Støt via MobilePay: 6079 1887

Støt via SMS. Send en sms med teksten CARITAS til 1231 og støt med 100 kroner + alm. sms takst
Betal sikkert med:

Sådan kan du også give et bidrag

MobilePay - 60791887

SMS - Send CARITAS til 1231
og støt med 100 kroner
(+ alm. sms-takst)

BANK - Nordea
Registreringsnummer: 2191
Kontonummer: 3487254516

Berit Gade / Indsamlingskoordinator
Tel: 38180000/ bga@caritas.dk

Etik

Caritas har som medlem af ISOBRO forpligtet sig til at overholde grundlæggende indsamlingsetiske krav.

Dertil kommer, at Caritas selv har udarbejdet et mere specifikt regelsæt.

Isobros retningslinier for indsamling

Caritas' indsamlingsetiske retningslinjer