article

Nyheder

Afskaf au pair-ordningen

I marts 2016 udgav Caritas et holdningspapir til au pair-ordningen. Læs papiret her:

 

Debatindlægget herunder blev bragt i Jyllands-Posten den 7/6 2017.

Læs mere

Fasteindsamling slår rekord

”Vi er meget glade for, at fasteindsamlingen 2017 slår absolut rekord med 120.000 kroner mere end sidste år. Det betyder, at vi fra juli måned kan støtte partnerne i Myanmar med at bygge brønde i ni landsbyer.

Læs mere

Vær med til nye sogneprojekter

Det betyder også, at sognet er et rigtig godt sted at starte, hvis du brænder for at hjælpe andre.

Læs mere

Mød Caritas på valfarterne

Kom og få en snak med ansatte fra Caritas, og hør mere om vores projekter i både udlandet og i Danmark på valfarterne den 28. maj på Åsebakken og på Øm den 11. juni.

Læs mere

Caritas Danmark har fået ny international strategi

Caritas Danmarks bestyrelse vedtog på bestyrelsesmødet den 31. marts 2017 en ny international strategi 2017-2021 for Caritas Danmark.

Læs mere

Flot indsamling til Peru

Påskesøndag holdt herboende peruvianere et latinamerikansk marked til fordel for ofrene for Perus klimakatastrofe, som skete i marts. Der blev samlet et flot beløb ind på 30.673 kr., som Caritas har valgt at fordoble med midler fra katastrofefonden.

Læs mere

Caritas støtter sultkatastrofen i Sydsudan med 5,1 millioner kroner

“Sydsudan er ved at kollapse og de fattige er ubevæbnede og lider. Uden nødhjælp vil situationen blive endnu værre og folk vil dø,” fortæller biskop Erkolano Lodu Tombe, præsident for Caritas Sydsudan og biskop af Yei.

 

Læs mere

Markedsdag til støtte for ofrene i Peru

De største regnskyld i årtier har ramt Peru, og antallet af døde og sårede stiger efter voldsomme oversvømmelser. Caritas har samlet over 595 tons nødhjælp, som bliver uddelt mens landet er i undtagelsestilstand.

Læs mere

Caritas søger om strategisk partnerskab

Caritas er blandt de 17 prækvalificerede organisationer, der er blevet inviteret til at ansøge om et strategisk partnerskab med Udenrigsministeriet. Den nye civilsamfundsstøtte er et led i regeringens udviklingspolitiske og humanitære strategi og skal erstatte de nuværende rammeaftaler.

Læs mere

Udviklingen har ladt de mest udsatte grupper i stikken

FN’s ’Human Development Report 2016’, blev lanceret i FN-Byen tirsdag d 21.marts. Rapporten kigger på alle verdens landes udviklingsniveau ud fra ikke blot et økonomisk perspektiv, men også ud fra en menneskelig målestok.

Læs mere

Sider

Giv et bidrag


Støt via MobilePay: 6079 1887

Støt via SMS. Send en sms med teksten CARITAS til 1231 og støt med 100 kroner + alm. sms takst
Betal sikkert med: